هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

نارضایتی مردم از مدیریت ناصحیح دولت است

رئیس جبهه مردمی انقلاب استان گیلان نارضایتی مردم را از وضع موجود مدیریتی کشور دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 11
کد خبر: ۴۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام کاظم میر حسینی اشکوری ظهر امروز در اجتماع باشکوه راهپیمایی 22 بهمن مردم این شهرستان در میدان شهدای رضوانشهر اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در چهلمین سالروز انقلاب اسلامی در آغاز جوانی و بلوغ است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ارسال 57 تاکنون همواره موردحمله و هجمه‌های استکبار جهانی و دشمنان اسلام قرار داشته است افزود: دشمنان اسلام تا به امروز با تمام قدرت وتوان سعی داشتند به انقلاب ضربه بزنند و تا به امروز به‌جایی نرسیدند.

رئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب گیلان با اشاره به اینکه ملت ایران توانسته است 40 سال در مقابل همه فتنه‌ها و توطئه‌ها مقاومت کند و به پیروزی برسند گفت: حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران در مقابل همه توطئه‌های دشمنان و ایستادگی در مقابل آن‌ها یک دستاورد بزرگ است.

وی با اذعان به اینکه همه مردم پشتیبان ولایت و نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند افزود: مردم امروز مخالف وضع موجود مدیریت در جامعه هستند.

اشکوری با اشاره به اینکه مردم از مشکلات اقتصادی و معیشتی رنج می‌برند بیان کرد: وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را سبب نارضایتی وضع مدیریت در جامعه کرده است.

اشکوری با بیان اینکه ترس دشمن امروز از ما به خاطر توان دفاعی و حضور پرشور مردم در منطقه است گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران به یکی از قدرت‌های بزرگ منطقه تبدیل‌شده و اقتدار موشکی ایران خواب را از چشمان دشمنان اسلام گرفته است.

فارس

ارسال نظر